Voor mij rijdt een busje van Connexxion. Zo’n busje met blauwe kentekenplaat. Groepsvervoer waarover veel te doen is. Door een chauffeurstekort zijn de kinderen vaak lang onderweg. Komen ze te laat op school of worden ze niet eens meer opgehaald.
Om personeel te werven hebben de busjes een slogan achterop staan: altijd al een kantoor met uitzicht willen hebben, solliciteer bij Connexxion.

Ik zou mijn auto vol met kinderen geen kantoor willen noemen. Ik zou het vergelijken met een speeltuin, of soms zelfs een Ballorig. Op kantoor zijn aandacht vragende kinderen not done. Er heerst meestal een stille werksfeer. Dus hard mee zingen met de kinderliedjes …

Zekers geniet ik tijdens het rijden van het fraaie herfstlandschap. Hooguit wordt dit uitzicht vanuit mijn speeltuin regelmatig belemmerd door zo’n jakkerend Connexxion busje voor je neus.

roboodt