De kindermuziek wordt onderbroken als mijn telefoon gaat. Die is aangekoppeld op de bluetooth van de radio. Het is Anja van de administratie. Hoi, ik bel je zo terug. Ik moet eerst even veilig parkeren.
Haar stem klinkt luid en duidelijk door de auto, als ik haar weer aan de lijn heb. Ik antwoord haar met: weet dat je ook voor de kinderen te horen bent in plaats van Ernst, Bobby en de rest. Je staat op de speaker.

Dit is Anja, zeg ik tegen de kinderen. Bij haar leveren jullie altijd die papiertjes in. Zij vertelt dan in welk bakje jullie dat papiertje moeten neerleggen. Je ziet ze groeien als ze dat zelfstandig mogen doen zonder begeleiding van een groepswerker.
Zeggen jullie maar dag tegen Anja. Op haar: hoi kinderen reageren ze met daaààg, hoi hoòòi, er is zelfs een doehoei vanaf de achterbank.

Er moet het een en ander geregeld worden, wat nogal wat tijd kost. Marietje wordt ongeduldig. Ik zie haar in mijn achteruitkijk spiegel onrustig heen en weer bewegen. Dan roept ze keihard door ons gesprek: ik wil niet meegeluisteren met jullie. Ik wil Boswachter van Bobby en Rest.